sammanyajag.blogg.se

Här skriver jag om livet som fru och tvåbarns mamma. Hur det går kombinera med att ha en reumatisk diagnos. Inget är för pinsamt eller för tråkigt att ta upp.

En äkta Stenbergare?

Kategori: #reumastim, #spondartrit, Allmänt

Ja, vart ska jag börja..
I ca ett år så har jag haft problem med en cysta på höger sida. Den har gjort sig påmind ganska ofta genom smärta men jag har ändå kunnat jobba och leva på som vanligt. På senaste tiden så har smärtan kommit oftare och kraftigare. Jag har varit tvungen att stanna upp och vänta ut den innan jag kunde fortsätta med vad jag nu höll på mig. Efter mycket påtryckningar från min man så ringde jag i fredags till gyn för att få komma på en undersökning och det var tur att jag ringde. Har varit hemma från jobbet sen i måndags pga det gör så jäkla ont. Så på besöket igår konstaterades det att cystan vuxit lite och att det blir operation inom 2 veckor. Kan även bli så att högra äggstocken plockas bort så jag slipper fler cystor i framtiden vilket jag tyckte lät riktigt bra. Så fram tills operation så hittar ni mig i soffan hemma, lite trött och illamående av smärtstillande, men hoppfull att dom snart ringer så jag får åka in.
Det enda negativa med detta är att jag missar 3 veckor på ett jobb där jag verkligen trivs, men sånt här går inte planera eller styra över och jag har nog bästa arbetsplatsen som verkligen förstår.
Med facit i hand så skulle jag nog ringt för en månad sen, men av nån anledning så måste jag vänta tills det knappt går stå ut längre. Visst gör det mig till en äkta Stenbergare? :)