sammanyajag.blogg.se

Här skriver jag om livet som fru och tvåbarns mamma. Hur det går kombinera med att ha en reumatisk diagnos. Inget är för pinsamt eller för tråkigt att ta upp.

Kort sammanfattning

Kategori: #reumastim, #spondartrit, Allmänt

Oj vilket uppehåll det blev från bloggen, det var verkligen inte planerat.
Just nu rullar livet på med högsta växeln i. Sommarlov för barnen, Rasmus börjar snart 4:an och Nora 2:an. Vart tog mina små bebisar vägen?
Jag jobbar och sliter i värmen, ingen semester här inte. Dock så slutar jag ju kl 12 på dagarna då jag hinner ändå hem och njuta av sommaren. 
Har hunnit med att ta mc körkort, det mest nervösa jag gjort i vuxen ålder! Kunde inte ens få i mig frukosten på grund av nervositet. Men jag hade min klippa med som moraliskt stöd och det gick ju väldigt bra. Vilken frihet att kunna sätta sig på sadeln och bara köra, vart jag vill och när jag vill. 
Har skrivit ett blogginlägg till Elsa appen som jag skrivit om innan. Dom ville ha mig som gästbloggare i ämnet relationer och smärta. Ska bli väldigt kul att se när det publiceras.
Önskar jag kunde uppdatera lite om min egen sjukdom och säga att jag får börja med någon ny medicin, men tyvärr inte. Ingen ny finns på marknaden och jag fortsätter kämpa med dom få smärtstillande tabletter jag har.
Går på utredning hos urologen också, för att ta reda på varför jag får så många njurstenar. Inget har kommit fram än, mer än att jag har för högt av ett ämne i kroppen. Fortsättning följer angående det när jag vet mer. Ska försöka hålla er uppdaterade mera kontinuerligt. Kram på er allihopa och trevlig sommar.