sammanyajag.blogg.se

Här skriver jag om livet som fru och tvåbarns mamma. Hur det går kombinera med att ha en reumatisk diagnos. Inget är för pinsamt eller för tråkigt att ta upp.

Två veckor in

Kategori: #reumastim, #spondartrit, Allmänt

Dagarna och veckorna går snabbt nu när jag har ett jobb att gå till. 
Nu har jag gått upp till halvtid, 4 timmar/dag. Andra dagen var jag så trött och hade så ont att jag knappt kunde gå till bilen efter mitt pass. När jag kom hem låg jag i soffan hela kvällen och ville inte ens gå upp för att gå på toa.
Var nog inte riktigt mentalt beredd på att det skulle bli sån skillnad på "bara" två timmar extra.
Men det var då mitt jävlar anamma kom väll till pass. Att inte fullfölja den veckan fanns inte på kartan, jag skulle bara klara mig fram till helgen. Och det gjorde jag. Men inte bara det, jag har nu gjort en hel vecka till och inte blivit liggandes efteråt. Visst har jag ondare än vanligt, men inte extremt, jag har foten lindad hela tiden och jag får använda min tjurighet på ett bra sätt.
Sen tror jag att det hjälper till att jag hamnade på ett bra ställe med uppgifter som passar mig. Mina arbetskompisar kunde inte vara bättre och dom påminner mig hela tiden om att tänka på att ta det lungt. 
Tanken nu är att jag ska fortsätta flera veckor på halvtid så jag får prova jobba när det bljr högsäsong också och det ser jag fram emot.
Så vill ni köpa skor är ni mer än välkomna till mig..