sammanyajag.blogg.se

Här skriver jag om livet som fru och tvåbarns mamma. Hur det går kombinera med att ha en reumatisk diagnos. Inget är för pinsamt eller för tråkigt att ta upp.

Detta är jag

Kategori: Allmänt

Välkomna hit!
Nu har jag äntligen kommit igång med min blogg efter många veckors funderingar. Börjar med att presentera mig och vad jag kommer skriva om.
Heter Sophia, är 32 år och bor i Piteå tillsammans med min man och två barn.
Flyttade hit från Skellefteå 2006 för att bo ihop med min stora kärlek och det är det bästa jag gjort.
2010 föddes vår son och 18 månader senare kom vår dotter till världen. Att livet förändras när man får barn vet alla, men jag visste inte hur annorlunda det skulle bli.
Ett år efter dotterns födelse fick jag diagnosen spondartrit som är en reumatisk sjukdom. Livet vändes upp och ner och detta kommer jag skriva väldigt mycket om. Min förhoppning är att mina tankar och funderingar kan hjälpa någon annan som är i samma situation. Kanske kan jag hjälpa till med några lösningar och tankesätt som underlättar och stärker andra.
Vägen hit har inte varit rak och verkligen inte lätt, men med mycket jobb med mig själv så vet jag att det mesta är möjligt. Sen har jag väldigt tur som har min familj som stöttar och hjälper mig.
Tränar på gym några dagar i veckan och hoppas jag även kan inspirera någon att ta tag i tränandet då det är en ganska viktig faktor för att klara av sjukdomen.
Tänkte att denna blogg skulle bli ganska personlig och ta upp sånt som andra vill prata om men som dom tycker är pinsamt och svårt att prata om.
Nu får jag önska er en trevligt helg och hoppas att ni kommer tillbaka hit.
Kram på er
 
 
 
Kommentera inlägget här: